Christelijk Sociaal Netwerk


» Tocht 010 = 1

LOOP OOK MEE!

30 oktober 2014 van 17.00 tot 19.00 uur
Start Binnenrotteplein (Meentzijde)
Finish Stadhuis

De wereld dreigt terecht te komen in een onstuitbare spiraal van
haat, geweld en terreur. Dat raakt ook ons, Rotterdammers. Velen voelen zich onzeker over wat ons te wachten staat, gevoelens van angst nemen toe, en van boosheid. Verschillen in afkomst, religie en politieke overtuiging dreigen tot verdeeldheid te leiden.

Maar in Rotterdam staan we in een traditie van overleg en wederzijds begrip. Die zetten we nu in om te laten zien dat we allemaal Rotterdammers zijn, wat we ook geloven of hoe we anders verschillen.

We sluiten de rijen en dat willen we laten zien. We roepen dan ook iedereen op om samen met ons op donderdag 30 oktober 2014 een tocht te lopen die we 010 = 1 noemen.

Om 17.00 uur verzamelen we op het Binnenrotteplein waarna we gezamenlijk een stuk door de stad lopen om te eindigen bij het Stadhuis aan de Coolsingel lopen. Dat zal rond 19.00 uur zijn.

Daar bieden we burgemeester Aboutaleb een verklaring aan waarin we aangeven dat we het belangrijk vinden 'alle Rotterdammers bij elkaar te houden'. Dit zal om ongeveer 19.00 uur zijn.

Neem familie, buren, vrienden en collega’s mee.

In Rotterdam doen we zulke dingen samen!

Facebook 010 = 1 en twitter 010=1

Facebook Christelijk Sociaal Netwerk

Deze tocht is een initiatief van onder meer Platform Levensbeschouwing & Religieuze Organisaties, SPIOR, het Convent der Kerken en wordt mede ondersteund door diverse kerken, (religieuze) organisaties, politieke partijen en vele anderen.


Laatste Nieuws | Redaktie